EmisiuniInterviuri si ReportajeMuzicaStiri Locale

ANIVERSARE

14 IULIE 2017 – RADIO AS IMPLINESTE 20 DE ANI!

 

         20 de ani de muzica buna, stiri si emisiuni de calitate, ani in care prin studiourile sale de emisie s-au perindat peste 60 de editori de programe, redactori si reporteri, oameni care s-au format aici si din care multi au ramas in radiouri si televiziuni locale si nationale, o parte sunt in presa scrisa, iar pe altii pasii i-au purtat pe meleaguri straine . Sunt multi si de teama de a nu omite pe cineva, nu o sa-I enumeram aici.

         Vom spune totusi, ca fondatorul postului Radio AS este Dragos Agapescu, in anul 1997, cel care a avut si prima televiziune din Suceava – Agapia TV.

       Un om ca noi toti, cu bune si cu rele, insa un spirit care a zburat, la acea vreme, deasupra noastra, indraznind sa viseze si sa realizeze.

       Desi, profesional, venea dintr-o cu totul alta zona, Dragos Agapescu a reusit sa puna bazele unui post de radio, cu tot ceea ce a implicat, oameni si tehnica.

     Acum la 20 de ani de la prima emisie, noi, actuala echipa de la Radio AS, multumim ascultatorilor nostrii, pentru fidelitatea si bucuria cu care ne asculta, si uram implinire deplina, tuturor colaboratorilor de peste timp.

     Si pentru ca ne dorim sa sarbatorim impreuna , va invitam pe toti, in perioada 3 – 5 Noiembrie 2017, atunci cand Radio AS, va aduce din nou la Suceava, Festivalul Filmelor de la Cannes, pentru a ciocni o cupa de sampanie.

 

Va asteptam cu drag !

 

Teodora Gilca

Director Radio AS

 

Articole Similare

Back to top button