Stiri Locale

Carabina ascunsa intr-un vagon de locuit

O carabină și cartușe aferente armei, descoperite în urma unui pont primit de polițiștii de frontieră suceveni, într-un vagon de locuit amplasat în apropierea localității Cârlibaba.
Este vorba de lucrătorii din cadrul SPF Izvoarele Sucevei, care au acționat în baza unor informații primite, vagonul cu pricina fiind situat în zona forestieră din localitate.
Containerul este locuit de un bărbat de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.  Cu acordul acestuia polițiștii de frontieră au efectuat o verificare amănunțită a barăcii, ocazie cu care au descoperit, ascunse sub o pătură, o armă de foc (tip carabină), model din anul 1944, 32 de cartușe și 5 tuburi calibrul 7,62 mm. Bărbatul nu are documentele necesare pentru deţinerea armei şi muniţiei şi a declarat poliţiştilor de frontieră că le-ar fi găsit în zonă.  Acum, față de bărbat, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept, cazul fiind preluat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

Articole Similare

Back to top button