Articole GeneraleComunicate de presaStiriStiri Locale

Șase persoane au fost rănite, după ce autoutilitara în care se aflau s-a răsturnat în curtea unei gospodării, la Oniceni

O autoutilitară, în care se aflau șase persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile marți, 12 martie, în jurul orei 8, pe raza localității sucevene Oniceni.

La sosirea echipajelor care s-au deplasat la locul accidentului s-a constatat că vehiculului a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în curtea unei gospodării. Trei persoane au rămas încarcerate, astfel încât s-a lucrat concomitent la extragerea acestora și la acordarea primului ajutor medical celor trei victime care eu reușit să iasă din autoutilitară. Toți ocupanții mașinii, bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 47 de ani, au fost predați, conștienți și cooperanți, personalului medical și paramedical. Ulterior, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Traficul s-a desfășurat alternativ pe un singur sens de mers.

Articole Similare

Back to top button