Muzica

Betty si Matteo lanseaza single-ul si videoclipul “Bine pentru tine”

Betty și Matteo lanseaza single-ul și videoclipul “Bine pentru tine”, o poveste cinematografică despre anumite tipuri de frumusețe în ipostaze inedite, manifestul iubirii veșnice în orice context.

“Mi-a placut foarte mult sa trec prin diferite ipostaze si sa ma pun in pielea personajelor din scenariu. A fost ceva nou pentru mine si desi, a fost greu, sunt foarte multumita de rezultat. Este o piesa in care cred foarte tare si imi doresc mult sa le placa si fanilor la fel de mult. M-am distrat foarte tare la filmari, Matteo e foarte misto. Desi suntem la prima colaborare, presimt ca vor mai fi si altele”, declara Betty. Piesa “Bine pentru tine” este compusa in studioul lui Matteo, Mattman Music. Scenariul videoclipului este realizat de catre Marian Capet, impreuna cu Betty si accentueaza ideea ca iubirea este cea care te face cu adevarat un om frumos, iubirea rupe orice bariera si prejudecata impusa de societate de-a lungul timpului pentru definitia frumosului. Inca de la primul single lansat, “Intr-o secunda”, Betty a adunat milioane de vizualizari pe YouTube si mii de reactii pozitive in Social Media. Tanara artista s-a bucurat de succes si la urmatoarele piese, “La anii mei”, “Acolo sus”, “Amandoi”.

Matteo a cucerit topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum “Andale”, “Gandesc cu voce tare”, “Amandoi” si recent alaturi de Lidia Buble prin piesa “Mi-e bine”.

Articole Similare

Te-ar interesa si
Close
Back to top button