Stiri Locale

De ziua lor, politistii suceveni au oferit carti in cadou

În perioada 20 – 23 martie 2017, alături de politisti au fost sute de tineri care au ales să sărbătorească împreună cu ei 195 de ani de “lege și onoare”.

Poliţiştii au organizat, premergător Zilei de 25 martie – Ziua Poliţiei Române, activităţi care să implice un număr cât mai mare de tineri şi să le arate acestora ce înseamnă mândria de a fi poliţist şi de a te dedica comunităţii. “Porţile” IPJ Suceava s-au deschis si peste 200 de copii au participat la workshop-uri interactive , au vizionat filme educative şi au savurat demonstraţiile cuprinzând exerciţii de luptă desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale. Expoziţia de arme organizată de Serviciul Arme, Muniţii, Substanţe Periculoase i-a captivat pe cei mici care au putut vedea de aproape şi atinge piesele de armament, fiindu-le totodată explicate efectele distructive ale acestora şi pericolul reprezentat de utilizarea neautorizată. De asemenea, copiii au admirat demonstraţiile câinilor de urmă şi a celor specializaţi în detectarea explozibililor şi a substanţelor interzise.

O activitate deosebită s-a desfăşurat la nivelul oraşului Dolhasca, copiii din unităţile de învăţământ primind cărţi donate de poliţişti. Angajatii IPJ Suceava au oferit in dar peste 200 de cărţi bibliotecii şcolare, scopul acţiunii fiind stimularea tinerilor pentru a frecventa cursurile şcolare, a se dezvolta profesional şi personal.

Articole Similare

Back to top button