Muzica

Liviu Teodorescu, Dorian Popa si Laura Giurcanu lanseaza #Fanele

Cei trei si-au unit ideile si creativitatea si, astfel, a luat nastere una dintre cele mai neobisnuite colaborari din industria muzicala!

”Am facut piesa #Fanele acum vreun an si jumate, in camera de hotel, dupa concert. Deci pot spune ca refrenul este inspirat din fapte reale. Initial, piesa parea adevarata nebunie, insa dupa ce au tras voce Laura si Dorian si au inteles conceptul, mi-am dat seama ca o sa iasa ceva foarte tare!” a declarat Liviu Teodorescu. Scrisa intr-o moment de maxima inspiratie, povestea din viata artistului este una reala, spusa intr-un mod amuzant, si pe alocuri autoironic.

Intregul videoclipul este construit ca o parodie la viata, uneori zbuciumata, a artistilor. ”Nu m-am asteptat niciodata la o piesa atat de fun si am stiut din prima ca va fi o super colaborare. Cred ca #Fanele este o piesa amuzanta, dar curajoasa in acelasi timp. Sper ca oamenii sa inteleaga gluma si sa nu ia textul ca atare” a spus Dorian Popa. Cantaretul ne emotioneaza de fiecare data cu baladele sale de iubire, insa de aceasta data Liviu Teodorescu ne surprinde cu un sound unic si o poveste diferita fata de tot ce a lansat pana la acest moment! “Liviu Teodorescu este primul om care a reusit sa ma faca sa cant! Aveam emotii cand am intrat in studio, insa ne-am inteles perfect, m-a facut sa am incredere in mine! Ne-a iesit din prima atunci cand am tras voci, chiar daca nu aveam experienta” a concluzionat Laura Giurcanu.
Piesa s-a nascut in studioul LiTE Music, versurile au fost scrise de Liviu Teodorescu, iar de muzica si productie s-a ocupat tot artistul, impreuna cu Madalin Rosioru. Videoclipul piesei Fanele poarta semnatura regizorului Anthony Icuagu.

Articole Similare

Te-ar interesa si
Close
Back to top button