Cafeaua cu finantari vine cu a VI-a editie

Ea va fi oferită pe data de 28 iulie, ultima zi de joi din lună, la ora 16:30 la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, etaj 2.

Consultanții CCI Suceava din cadrul Departamentului de Programe de Finanțare vă vor prezenta oportunitățile de finanțare și condițiile principale pe care trebuie să le îndepliniți pentru obținerea de fonduri nerambursabile în vederea înființării/creării/dezvoltării unei activități antreprenoriale .

”Noi ne propunem să organizăm astfel de întâlniri o dată pe lună și să dezbatem în cadrul întâlnirii câte un program de finanțare dedicat antreprenorilor. Astfel, vom pune bazele unor noi proiecte de business și vom fructifica oportunitățile oferite de Uniunea Europeană” declară organizatorii.

În cadrul celei de-a şasea întâlniri vor fi dezbătute ghidurile de finanțare pentru Submăsura 6.2 şi Submăsura 6.4, destinate actualilor sau viitorilor antreprenori, din cadrul ”Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020”, Program finanţat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.

Asculta Live