VICTOR SOCACIU

Astăzi, 14 ianuarie îl sărbătorim pe Victor Socaciu, cantautor român de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune și parlamentar.

Discografie:
1981 – Roata (LP)
1983 – Căruța cu flori (LP)
1985 – Drumuri paralele (Angela Ciochină) (LP)
1987 – Viața, iubirea cea dintâi (LP/MC)
1989 – Colindul mâinilor (single)
1994 – Ceaiul de la ora 5 (single)
1995 – Ceasul iubirii (CD)
1997 – Cântecele Ceaiului de la ora 5 (CD)
1998 – Lângă inima îmi stai (CD)
1999 – Best of Victor Socaciu (CD/MC)
2000 – Cântece naționale (CD/MC)
2001 – Condiția umană (CD/MC)
2002 – Mama lor (CD/MC)
2002 – Pur și simplu – Surorile sus (CD/MC)
2003 – Anotimpul nesfârșit – Surorile sus (CD/MC)
2003 – Best of – 30 (CD/MC)
2005 – Folk Collection – Omul cu o chitară (CD)
2006 – Lasă-mi vara… (CD)
2008 – În fiecare zi (CD)
2009 – Muzică de colecție, Vol. 96 (CD)
2010 – Iedera (CD)
2014 – Îmbrățișarea (CD)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *