Articole GeneraleComunicate de presaCulturaEvenimenteInterneStiriStiri Locale

Alianţa Franceză din Suceava

Alianţa Franceză din Suceava este un nou centru de învățare a limbii franceze în regiunea Bucovinei, care se adresează tuturor categoriilor de public și tuturor vârstelor: copii, adolescenți, adulți. Cursurile de limba franceză se desfășoară pe toată durata anului școlar, începând cu data de 4 octombrie 2021, după cum urmează: Le français, c’est facile! – cursuri de limba franceză pentru copii (7-10 ani), Le français au collège – cursuri de limba franceză pentru adolescenți (11-15 ani), Cursuri de limba franceză generală pentru liceeni (16-19 ani) și adulți, Cursuri de pregătire pentru examenul DELF/ DALF, Curs intensiv de franceză – adulți, Franceză specializată – adulți, Cursuri individuale – copii, adolescenți, adulți.

Alianţa Franceză din Suceava are o echipă de profesori recunoscuți pentru profesionalismul lor, care utilizează manuale și metode actuale și interactive de învățare a limbii franceze, precum Les Loustics (copii), Adomania și Cosmopolite (adolescenți), Totem și Vite et bien (adulți). În funcție de preferințe și de disponibilitatea lor, cursanții adulți pot opta atât pentru cursuri față în față cât și pentru cursuri în regim online.

Înscrierile pentru toate tipurile de curs au loc până la data de 1 octombrie 2021. Cursurile se vor desfăşura la Școala Gimnazială nr. 1 din Suceava, cu respectarea regulilor sanitare în vigoare. În cazul în care nu îşi cunosc nivelul de limbă franceză, viitorii cursanţi pot beneficia de un test gratuit de evaluare online în perioada înscrierilor.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, publicul poate contacta secretariatul Alianţei Franceze la adresa de mail aliantafrancezasv@gmail.com sau la numărul de telefon : 0737784074 (între orele 11.00-18.00).

Articole Similare

Back to top button