Stiri Locale

Trei garaje inghițite de flacari la Campulung Moldovenesc

Încă trei garaje au fost înghițite de flăcări la Câmpulung Moldovenesc. Pârjolul a izbucnit în aceeași zonă unde un alt incendiu a mistuit un garaj și mașina din interior cu puțin timp în urmă.

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu două autospeciale, pentru localizarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor ardeau două garaje și exista pericolul de propagare al flăcărilor la construcțiile învecinate. Din fericire nu s-au înregistrat victime omenești dar, în ciuda intervenției susținute a salvatorilor militari, cele două garaje înghițite de foc, ridicate din lemn și cu învelitoare din tablă, s-au transformat în scrum pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Au mai ars bunuri materiale depozitate în interiorul construcțiilor. S-au degradat unelte pentru reparații auto, elemente de caroseri, o butelie de aragaz și alte bunuri.

Flăcările au afectat serios și un garaj din vecinătate, din care nu a mai rămas mare lucru după ce au ars bunuri din interior, acoperișul pe o suprafață 40 de metri pătrați și un perete din lemn, pe 20 de metri pătrați. Împrejurarea în care s-a produs aprinderea este în plină cercetare.

Articole Similare

Back to top button