Stiri Locale

Razie de amploare prin baruri si cluburile din judet

Peste 200 de poliţişti au descins în noaptea de sâmbătă spre duminică, în intervalul orar 21:00 – 04:00 în barurile şi cluburile care îşi derulează activitatea pe raza întregului judeţ, atât în mediul rural cât şi în cel urban.

Un capitol distinct al acţiunii l-a constituit identificarea minorilor care frecventează barurile şi discotecile şi consumă băuturi alcoolice. Acţiunea a fost orientată pe trei segmente care au vizat verificări la sălile de jocuri de noroc şi săli de pariuri sportive între orele 21:00 – 23:00 , razii în baruri, cluburi şi discoteci în intervalul 23:00 – 02:00 şi sporirea patrulelor auto în intervalul 02:00 – 04:00 pentru monitorizarea ieşirilor din cluburi şi asigurarea deplasării în siguranţă a tinerilor către domicilii. În zona municipiului Suceava, au fost organizate controale în toate barurile şi discotecile de pe raza oraşului.

În cadrul verificărilor efectuate au fost legitimate peste 1.000 de persoane iar la nivelul întregului judeţ au avut loc descinderi în peste 140 de locaţii. Amenzile nu au lipsit, valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale împărţite de poliţişti apropiindu-se de suma de 78.000 lei. Totodată, pe drumurile din proximitatea localurilor, 28 de şoferi şi-au pierdut permisele de conducere iar alţi 12 certificatele de înmatriculare ale maşinilor.

 

 

Articole Similare

Back to top button